01.02 - kan inte sova har så mycket i skallen

Jag tycker det är så tråkigt när folk föändras för mycket, okej det är bra att folk förändras och det går liksom inte att stoppa så. Men liksom det är något inom kompis cirkeln då känns det verkligen...
Nu sista tiden slutet av 9:an och nu på sommarlovet har man liksom märkt mera saker och funderar mer på det.
Vissa har blivit eller har blivit mer ego ibland, liksom så ego som man hakar upp sig på det och inte orkar med det!
Liksom alltid ha rätt fast personen inte har det , tål inte när man säger i från och bara typ tvingar en att göra vad personen säger. Åh jag blir så rastnade på det. Men ibland så tänker jag tillbaka på den tiden då allt var bra och då går det bra igen, men så forsätter dom bara och jag orkar inte med det. Vissa personer harblivit så självsäkra och det är bra men inte så bra så man ska skryta om det inte näst in till, man kanske inte tänker på det .
Vissa personer har blivit lite mycket av också, lyssnar inte alls vet inte vad jag ska göra åt det.
Men det är så himla skönt med sommarlov, så jag kan bestämma vilka jag ska vara med, när jag ska vara med dom eller om jag bara vill vara hemma. Det är så himla skönt att bara vara hemma alltså vara med släkten och familjen det är ju det jag har tyå gjort senaste veckan. Har inte haft någon lust att åka ut med kompisarna som förra sommaren fast det var ju så himla kul med också. Men den sommaren känns så himla långt borta.
Då märkte jag typ inget av det här med mina kompisar. Men nu vet jag vilka jag smått kommer hålla kontakten med i från Österbyskolan iallafall. Jag längtar så sjukt mycket till att skolan ska börja, ja jag vet kontsiga jag är, men jag är så himla nyfiken på nya klassen, skolan, lärarna , min framtid! Helt sjukt ja jag vet. Men jag vill träffa nytt folk, nya kompisar, skaffa ett nytt umgänge. Börja om på nytt...

Alla dessa år i Morkarlaskola/Österbyskolan har varit underbara, men nu är det dags att börja om och börja leta efter nya äventhyr o glöm inte bort spänning!

Ni som har orkat komma igenom den här texten är duktiga tycker ja!
haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0